Natascha Nijenhuis

Ik ben Natascha Nijenhuis-Duvalois. Geboren en getogen in Capelle aan den Ijssel in 1979. Op mijn 17e ben ik begonnen met golfen. Na afronding van de HAVO heb ik een aantal jaar full-time als amateur gespeeld in Jong-Oranje en Oranje-Dames waarvoor ik verschillende Europese Kampioenschappen en de Wereld Kampioenschappen heb mogen spelen.  In deze tijd heb ik ook Tim leren kennen en sindsdien zijn wij samen.
Tim heeft op een gegeven moment de keuze gemaakt om Teaching Pro en Clubbuilder te worden, maar mijn ambities lagen toen bij het welzijn van dieren. Ik heb in Barneveld de opleiding voor dierenartsassistente gevolgd totdat onze huidige werkzaamheden op ons pad kwamen. Voor ons was het altijd al een droom om zelf een bedrijf te hebben in de golfsport. In 2008 zijn wij op de Lochemse golfclub gestart met Nijenhuis Golf. Binnen ons bedrijf runde ik de golfshop en regelde ik eigenlijk alles “achter de schermen” zoals, planning, administratie, financiën, marketing, communicatie etc.  
Natuurlijk is er door het werk minder tijd voor golf, maar toch speel ik nog wel regelmatig wedstrijden van de NGF en de Open Golf Tour. Naast het golfen vind ik het leuk om met onze hond Blitz erop uit te gaan, ik ski erg graag en ik ben graag creatief bezig (tekenen, airbrushen, clubs customizen). Naast al deze bezigheden besteed ik veel aandacht aan een gezonde leefstijl en is het mijn missie om niet alleen oud te worden, maar vooral om gezond oud te worden. Ik wil op mijn 80ste nog op de ski’s kunnen staan en een behoorlijke 18 holes kunnen spelen. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van voeding en supplementen voor topsporters en van voeding in het algemeen. Al mijn kennis wil ik graag met anderen delen; als voedingsdeskundige binnen ons bedrijf adviseer ik (top)-golfers om zo samen met Tim de spelers te helpen tot de beste prestaties te komen.
Sinds wij vorig jaar met ons bedrijf verhuisd zijn naar Het Rijk van Nunspeet, houd ik mij nog steeds bezig met alle administratieve dingen om zo te zorgen dat Tim al zijn tijd aan coachen en clubfitten kan besteden. Omdat wij geen echte shop meer hebben kan ik nu ook meer tijd besteden aan voedingsadvies geven, clubs bouwen en zelf golfen. Daarnaast ben ik bezig om onder leiding van Tim het clubfitten te leren. Aan het einde van 2020 wil ik de eerste vrouwelijke clubfitter van Nederland zijn. 

Meld u aan voor
onze nieuwsbrief
Blijf in contact
Volg ons op social media