wat is The Academy

Robert-Jan Derksen is in november 2011 gestart met The Academy. Een prachtige, modern ingerichte indoorruimte met veel hightech-apparatuur en twee verschillende greens waar topgolfers hun putt-techniek kunnen verbeteren. The Academy is ontstaan uit een joint-venture tussen topgolfer Robert-Jan Derksen en zijn puttcoach Paul Hurrion.  The Academy is gevestigd op golfbaan Het Rijk van Nunspeet naast onze eigen indoor les en fitting studio.
The Academy is volledig gebaseerd op de techniek die Paul Hurrion hanteert in zijn eigen Quintic putting-laboratorium, gevestigd in Birmingham, Engeland. Door gebruik te maken van highspeed camera's, ballrollcomputer en speciale analyse-software kun je dingen waarnemen in je puttingstroke, die je met het blote oog niet kan zien. Met dit systeem helpt Paul spelers bij het begrijpen en verbeteren van hun putten.
Paul Hurrion is een expert en werkt met wereldtoppers zoals Rory Mcllroy en Padraig Harrington. Ook werkte hij jarenlang met Robert-Jan èn met succes.
Samen kwamen ze op het idee om dit systeem ook in Nederland te introduceren en zo het putten van de Nederlandse (top)golfers structureel te verbeteren.

Nijenhuis Golf is een mooie samenwerking aangegaan met The Academy. Tim is zodoende gestart met een intensief opleidingstraject bij Paul Hurrion. Hij zal samen met Hayo Bensdorp, fulltime puttcoach van The Academy, spelers gaan begeleiden in het verbeteren van hun putt-techniek. Met The Academy en Nijenhuis Golf samen op één locatie kunnen spelers op Nunspeet terecht voor een van de beste trainings- en lesfaciliteiten van Nederland.
Lees het volledige verhaal over The Academy van Robert-Jan Derksen op www.theacademy-rjd.eu

Meld u aan voor
onze nieuwsbrief
Blijf in contact
Volg ons op social media