Performance Centre

Na 20 jaar ervaring in het lesgeven van beginnende golfers tot Tour spelers en vele cursussen op verschillende vlakken, ben ik van mening dat mensen niet kunnen verbeteren door het nemen van af en toe een enkele les. Wie als doel heeft te willen verbeteren, ongeacht je niveau, kan dat alleen met een programma waar een goed plan achter zit en waarin je op de juiste manier begeleid wordt, zowel tijdens de lessen als ook na de lessen.
We zijn op zoek gegaan naar een locatie waar wij geheel vrij zijn in hetgeen we aan willen bieden. Dit hebben we gevonden op het Rijk van Nunspeet. Onze nieuwe locatie beschikt over perfecte indoor én outdoor faciliteiten. Onze indoor studio zit aan de driving range vast, zodat je makkelijk kunt switchen. Naast de driving range ligt een 6 holes par-3 oefenbaan waar je perfect short-game kunt trainen. Daarnaast kunnen we gebruik maken van de verschillende oefengreens en de prachtige 27 holes baan.
Door onze overstap naar Nunspeet hebben we nu de mogelijkheid om samen spelers te coachen. Spelers in onze jaarprogramma’s worden in de lessen technisch begeleid, en buiten de lessen worden ze begeleid in het gericht trainen, met course management en met diverse testen en statistieken. Want: “Meten is weten”. Golfers kunnen bij ons terecht voor voedingsadvies en tevens kunnen wij in samenwerking met Hendriksen Trainingen fysieke en mentale programma's aanbieden. In samenwerking met The Academy bieden we ook het beste op het gebied van putt-trainingen aan. 
We hebben veel geïnvesteerd in apparatuur die de bewegingen van je tenen tot je hoofd kunnen meten. We beschikken o.a. over de GC Quad Launch Monitor, ZEN Green StageSwingCatalyst Balance Plate en SAM Putt Lab. Daarmee kunnen we heel gericht te werk gaan.
We kunnen met onze indoor studio niet alleen op de beste manier golfclubs fitten en bouwen, maar we bieden met de studio ook een faciliteit waar je het hele jaar door echt effectief kunt trainen. We hebben in onze golf simulator de mogelijkheid om de ondergrond waarop je staat via een tablet in verschillende hellingshoeken te zetten zodat je zelfs binnen op slopes kunt trainen. Dit kan voor zowel lange slagen als voor short game en putten. We gaan tevens met verschillende soorten kunstgras werken om zo veel mogelijk de werkelijkheid na te kunnen bootsen.
Door het opzetten van de Performance Centre en de samenwerking met The Academy en Hendriksen Trainingen willen we de beste locatie van nederland zijn op het gebied van golf coaching en training en materiaal.

Meld u aan voor
onze nieuwsbrief
Blijf in contact
Volg ons op social media