Performance Centre Klaar

Na 3 maanden klussen, sjouwen en verhuizen tussen de bedrijven door is onze Performance Centre helemaal af.
Het was vaak aanpoten, en soms zagen we door de bomen het bos niet meer. Maar we zijn nu heel erg blij met het resultaat, des te meer omdat we bijna alles zelf gedaan hebben.

Afgelopen week kwam een van de Lochemse leden voor les bij Tim en vertelde hem dat hij zo ontspannen is en de tijd neemt nu hier op Nunspeet. Op Lochem was het meestal zo druk dat het rennen en vliegen was van de een naar de andere les, en in de 45 minuten pauze (als hij die had) dan was het 101 vragen beantwoorden van leden, van mij, van Jean Maurice, nog even snel e-mail checken, o ja, en die club moest ook nog af vandaag......... We hebben elkaar beloofd dat we dat niet meer gaan doen. We hebben nu voor onszelf een omgeving gecreëerd waarin we tijd hebben voor klanten, tijd om tussendoor wat voor iemand te kunnen betekenen als daarom gevraagd wordt, tijd voor leuke momenten met collega's, en tijd om te kunnen ontspannen tussen het werk door. Wat voor ons belangrijke dingen in het leven zijn, willen wij ook uiten in ons bedrijf; Kwaliteit, aandacht, liefde, gezondheid en ontspanning.

In onze trainingen en clubfittings staan we voor kwaliteit, aandacht en liefde voor het vak.
Kwaliteit; een vracht aan kennis door meer dan 20 jaar ervaring in het coachen van beginners tot tour pro's en een waslijst aan cursussen en trainingen op de c.v. op het gebied van coaching en van clubfitting.
Aandacht; aandacht voor het individu. niet werken met standaard modellen maar kijken naar de mogelijkheden, belemmeringen, karakter, wensen en doelen.
Liefde; liefde voor het vak. Jezelf steeds maar weer willen ontwikkelen en willen investeren om het beste eruit te halen.
Tijdens de trainingen vinden wij aandacht voor gezondheid en ontspanning ook belangrijk in de vorm van bewegingsadviezen en voedingsadviezen. Golf is een sport en elke sporter is gebaat bij een juist voedingspatroon en bij een goede fysieke basis. Ik (Natascha) ben zelf gestart met een cursus Sportvoeding, zodat ik spelers kan adviseren over gezonde voeding voor, tijdens en na het sporten en voor een algemene gezondere leefstijl. Tim kan sporters met zijn TPI opleiding adviseren over goede warming-up routines en een fitheidsplan zodat belemmeringen in beweging de sporter op den duur minder in de weg zullen staan. Daarnaast werken we tevens samen met een aantal fysieke coaches, waaronder de fysieke coach van de NGF.

CLUB FITTING / CLUB BUILDING

In Lochem hadden we het al goed voor elkaar wat betreft het fitten en bouwen van clubs. Nu hebben we het echter nog verder uitgebreid; meer shaft opties, een nog betere methode om te testen wat de beste resultaten levert voor de speler. We hebben de merken uitgekozen die wij kwalitatief het beste vinden en waarmee wij het beste uit de voeten kunnen als het gaat om het helemaal op maat maken van de clubs. De volgende merken zijn daar voor ons uit gekomen: Tour Edge, Titleist, Callaway, Orka, New Level Golf, en SeeMore en o.a. shafts van AccraVeylix en KBS.
Naast het aanschaffen van nieuwe clubs is het ook mogelijk om je eigen clubs door ons aan te laten passen zodat ze helemaal op maat gemaakt zijn voor jou.

Wil je graag een programma bij ons gaan volgen, een clubfitting inplannen of een hele set door ons laten bouwen; neem dan contact op via info@nijenhuisgolf.nl

Meld u aan voor
onze nieuwsbrief
Blijf in contact
Volg ons op social media