Nijenhuis Golf gaat stoppen

Na bijna 23 jaar met plezier werkzaam te zijn geweest in de golfwereld, waarvan de laatste 14 jaar als Nijenhuis Golf, is voor ons een nieuwe fase in ons leven aangebroken. Wij hebben ervoor gekozen om te gaan emigreren naar Portugal en daar een heel nieuw leven te beginnen. Wij zullen daar niets in de Golfsport gaan doen. We hebben een prachtig stuk grond met het mooiste uitzicht dat je je kunt bedenken. Daar gaan we eerst alles opbouwen om zelfvoorzienend te kunnen leven (eigen voedsel, eigen watervoorziening en stroom op zonne-energie). Zodra dat klaar is zullen we gaan beginnen met de verhuur van een houten chalet. Op den duur willen we dit uit gaan breiden met ofwel meer chalets of andere typen onderkomen. Het verblijf is midden in de natuur en toch ook vlakbij een grotere plaats met alle voorzieningen. 
Voor degenen die dit project interessant vinden: Communicatie zal in eerste instantie via Instagram zijn. Zodra we daar een account voor hebben zullen we een link hier in een nieuwsbericht zetten.

We plannen geen clubfittings meer in omdat de levertijden op het moment zo lang zijn dat de kans bestaat niet te kunnen leveren voordat wij weg gaan. In augustus proberen we zoveel mogelijk te verkopen van wat we nog hebben aan clubs en inventaris zoals de ZEN green, de Forseight Quad en de slagkooi met beamer. In september gaan we onze studio en werkplaats helemaal leeg maken en rond half september zullen de deuren definitief gesloten worden. 

Hartelijk dank voor het vertrouwen dat jullie de afgelopen 14 jaar in ons hadden. We hopen jullie misschien nog eens tegen te komen, wellicht in Portugal.

Meld u aan voor
onze nieuwsbrief
Blijf in contact
Volg ons op social media