Nieuwe locatie NG?

"GOLF IS THE CLOSEST GAME TO THE GAME WE CALL LIFE.rnYOU GET BAD BREAKS FROM GOOD SHOTS; YOU GET GOOD BREAKS FROM BAD SHOTS - BUT YOU HAVE TO PLAY THE BALL WHERE IT LIES"  
BOBBY JONES

Met onze zoektocht naar een geschikte locatie om ons bedrijf voort te zetten is het niet anders. We hadden een hele mooie locatie gevonden, een koop-pand in Apeldoorn-Noord dat nog gebouwd moet worden. We hadden heel veel geluk met iemand die ons wil helpen door te investeren in het pand zodat wij het weer kunnen huren. Helaas, de gemeente gooide roet in het eten. Ons bedrijf blijkt niet in het bestemmingsplan van die locatie te passen. Typisch gevalletje lip out...... Maar, er is een lichtpuntje; via de bouwer hebben we inmiddels contact met iemand die over de omgevingsvergunningen gaat. We hebben ons plan toegestuurd en ze gaan binnen de gemeente kijken of ontheffing mogelijk is. We worden best wel een beetje zenuwachtig van al die onzekerheden nu de einddatum op Lochem dichterbij komt. We hadden op voorhand geen idee dat het nog zo lastig zou zijn om een locatie voor ons bedrijf te vinden omdat bijna niets geschikt is voor sport/recreatie.
Maar we blijven positief en we gaan ervan uit dat ik volgende keer een positief bericht kan schrijven en wat van onze toekomstige locatie kan laten zien!

Meld u aan voor
onze nieuwsbrief
Blijf in contact
Volg ons op social media