Clubfitting

Onze manier van clubfitten is anders dan wat de standaard winkels en clubfitters te bieden hebben. Wij fitten volgens het systeem van Golflab in Canada, waar we diverse cursussen gevolgd hebben. We fitten de 3 componenten, clubhead, shaft en grip,  los van elkaar. Door de beste van elk van de componenten samen te voegen kunnen we het best passende materiaal voor jou maken. Om alles te kunnen combineren maken we gebruik van het Clubconex systeem. Dat zorgt voor een oneindige mogelijkheid van grip-shaft-clubhead combinaties.

Golflab heeft veel research gedaan naar de invloed van clubhead disign, van shaft-lengte,  van gewicht en de invloed van shaft-flex op resultaat. Dit hebben ze zowel met behulp van robots als personen gedaan. Op de website van Golflab kun je alles lezen over hun onderzoeken. Wist je bijvoorbeeld dat uit onderzoek is gebleken dat de grootte van je handen niet bepalend is voor je grip dikte? Voor iedereen is er een andere uitkomst in prestatie als het gaat om de grip-dikte. Deze gaan wij dus met jou testen door je met verschillende grip dikten te laten slaan (op eenzelfde club) en de data te vergelijken.

De metingen van de club fitting worden allemaal indoor, in onze fitting studio, gedaan onder neutrale omstandigheden en met normale ballen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om ook op de driving range ballen te slaan.
Voor wedge fittings maken we gebuik van de short game area. Een aantal van de belangrijkste dingen bij een wedge fitting is het bepalen van de juiste loft, bounce en grind voor een goed afstandscontrole en goed contact.Driver Fitting  -  1 tot 1,5 uur  -  €100,00
Wood / Hybrid Fitting  -  1 tot 1,5 uur  -  €100,00
Ijzer Fitting  -  1 tot 1,5 uur  -  €100,00
Wedge Fitting  -  1 tot 1,5 uur  -  €100,00
Set Fitting  -  2,5 tot 3 uur  -   €200,00 

Meld u aan voor
onze nieuwsbrief
Blijf in contact
Volg ons op social media