Coaching Programma

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We bieden coaching en training aan op het gebied van de 8 (onderstaande) onderdelen die wij essentieel vinden om een goede golfer van jou te maken. Omdat het voor iedereen verschillend zal zijn op welke onderdelen de nadruk zal moeten liggen, ter verbetering van jouw prestaties, maken wij alleen programma’s op maat. Hierbij houden we rekening met jouw wensen, doelen, mogelijkheden, beperkingen en budget.
Voor zowel de recreatieve speler als diegene die de top wil behalen kan dit uiteenlopen van enkele sessies tot een compleet jaarprogramma. 

De kosten zijn 75,00 per sessie van 1 uur.

Wanneer je bij ons een programma wil gaan volgen, sturen we je eerst een intake formulier waarin jij o.a. jouw wensen, doelen, mogelijkheden, beperkingen en budget aan kunt geven. Daarna zullen we een 1e sessie met je plannen voordat je van start gaat met een programma.  We overleggen vooraf met je wat we deze 1e sessie gaan doen. Hierbij moet je o.a. denken aan een intake gesprek, video opnames van je techniek, spelanalyse over 9 holes, leerdoelen bepalen, programma samenstellen. Daarna gaan we aan de slag om het beste uit je spel te halen.


Onze 8 “Key Points” om een betere golfer te kunnen worden:

1. Techniektraining voor swing, short game en putten
2. Fysieke training (in samenwerking met Hendriksen Trainingen)
3. Voeding (sportvoeding en advies over een algemene gezondere leefstijl)
4. Planning en Organisatie (b.v. trainingsschema / wedstrijdschema)
5. Course Management
6. Mentaliteit
7. Materiaal
8. Testen (b.v. short game testen / long game testen / afstanden)

Meld u aan voor
onze nieuwsbrief
Blijf in contact
Volg ons op social media