locatie de graafschap

Tim Jean Maurice

Echt leren golfen

Wintertrainingen voor alle niveau's en ook voor niet-leden

Wilt u écht leren golfen? U kunt zich nu inschrijven voor de Wintertrainingen seizoen 2017/2018.

De wintertrainingen zijn bedoeld voor zowel leden als niet-leden van de golfclub en voor elk niveau. De wintertrainingen bestaan uit 20 groepslessen van 45 minuten en kosten 249,00 EURO. Als u als niet-lid ook naast de lessen wilt oefenen, dan kunt u de wintertrainingen combineren met een oefenabonnement en dan betaalt u 299,00 EURO. U kunt dan gedurende de lesperiode onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten inclusief de driving range ballen.

Wilt u starten met golfen? Ook voor de beginnende golfer bieden wij een cursus aan. Voor 349,00 EURO kunnen starters deelnemen aan de Wintertrainingen. De cursus bestaat uit 20 groepslessen van 45 minuten, 3 theorielessen, theorie examen en onbeperkt oefenen gedurende de cursus.

We bieden ook een Winter Master Class aan. Deze cursus bestaat uit 15 groepslessen/trainingen van 90 minuten en kost 299,00 EURO. Er is een minimale HCP vereiste van 54 voor deelname, en de Master Class is bedoeld voor de echt fanatieke golfer die de hele winter door wil blijven trainen (ook buiten de lessen) om in het voorjaar goed voorbereid van start te kunnen gaan.

 

Klik op onderstaande foto om de flyer te openen, hierin vindt u meer info over de dagen en tijden.

Voor vragen of om u aan te melden kunt u op REAGEREN klikken en hier uw bericht achter laten.

 

 

 

reageren »